Over HSW

Hartkamp Sports and Wellness

Franklyn Hartkamp, oprichter van HSW (Hartkamp Sports & Wellness), dé Krav Maga school van de randstad! Krav Maga wordt steeds bekender, steeds meer sportscholen en locaties. Ook HSW doet hier aan mee! Met meer dan 17 locaties, verdeeld over de randstad (3 in Utrecht), zijn wij de hardst groeiende sportschool. Met een sterk team aan instructeurs werken wij aan het geven van goede lessen en leren wij onze leden zich op een zo effectief mogelijke manier te verdedigen en om lekker fit te worden / blijven.

Het HSW team

Het HSW team is gevormd door ervaren instructeurs die zijn opgeleid door Franklyn Hartkamp en KMG (Krav Maga Global). Mentale- en fysieke weerbaarheid is wat wij onze studenten willen geven in onze Krav Maga lessen. Effectief, makkelijk aan te leren en leuk om te doen is waar Krav Maga bij ons voor staat!

Binnen HSW is eenheid van groot belang. De instructeurs trainen ook één keer per week samen om de technieken optimaal onder de knie te krijgen, tips van elkaar te krijgen en natuurlijk een stukje teambuilding! Dit merken onze leden dan ook terug in de lessen. Gemotiveerde en professionele instructeurs die voor u klaar staan!

Sportschool HSW - Krav Maga Utrecht
Krav Maga HSW instructeur team