Kids & Teens Krav Maga in Utrecht

Kids & Teens Krav Maga in Utrecht

Krav Maga is hét zelfverdedigingssysteem dat zowel de mentale als fysieke weerbaarheid verbeterd. Krav Maga is zelfverdediging voor iedereen, ongeacht leeftijd en geslacht! Sportschool HSW biedt dan ook speciale lessen voor kids en teens aan. Gericht op de situaties waarin zij zich eventueel moeten kunnen verdedigen. Het voorkomen, oplossen en veilig wegkomen bij van bedreigende situaties is waar het om gaat. Effectieve verdedigingsmethoden die ervoor zorgen dat uw kinderen een gepast ‘wapen’ hebben tegen pesten en zelfs ergere situaties!

Zelfverdediging voor kinderen - Krav Maga

Leuke zelfverdediging voor kinderen

Zelfverdediging voor kinderen tot en met 17 jaar. Verdeeld in twee groepen: Kids (5 tot en met 9 jaar) en Teens (10 tot en met 17 jaar). Een leuke sfeer is voor de kids & teens voor groot belang. Natuurlijk leren verdedigen, conditietraining en krachttraining zijn onderdeel van wat de les inhoud.

Dinsdag – Kids

Binnentuinlaan 6 van 18:00 – 18:45

Donderdag – Teens

Burchten 2 van 18:00 – 18:45

Onze lidmaatschappen

U en uw kinderen zijn van harte welkom om lekker bij ons te komen trainen. Binnenkort openen wij meer vestigingen voor Kids en Teens Krav Maga in Utrecht. Momenteel hebben wij één les per week  in Vleuten / de Meern.