Kais Malek

Kais Malek - Krav Maga instructeur

Kais Malek

Hallo, ik ben Kais Malek en ben al jaren een vaste ‘kracht’ voor het HSW team! Ik ben gestart en opgeleid door Franklyn Hartkamp (zoals zovelen) in Rotterdam Kralingen. Gaande weg heb ik mijzelf ontwikkeld tot een echte Krav Maga expert met passie voor het geven van goede lessen! Ik probeer mijn training zo realistisch mogelijk te maken om je zo goed mogelijk voor te bereiden op wat misschien komen gaat.

Meer ...

Kais Malek is al jaren een vaste waarde in ons HSW Instructeurs team. Net als bijna alle instructeurs in Nederland gestart bij Franklyn Hartkamp, in de grootste talentenpool en kweekvijver van Nederland: Rotterdam Kralingen. Na gescout en benaderd te zijn door Franklyn is hij een intensief HSW talententraject gestart. Met als resultaat het KMG Civil Instructorship.
Hij is vooral werkzaam in de Hsw locaties Rotterdam Zuid en Rotterdam Blijdorp, maar daarnaast achter de schermen (en af en toe ervoor) actief voor meerdere locaties in Rotterdam en Utrecht.
Binnen het HSW team speelt Kais ook een belangrijke rol bij het implementeren en doorontwikkelen van onze Kids & Teens Krav Maga Programma.
Met zijn achtergrond in de topsport (Jeugdopleiding van Feyenoord), in de vechtsport (Boksen, Karate & Worstelen) en zijn militaire achtergrond (Korps Mariniers) van zeer grote waarde voor het HSW team en een top-instructeur.

Over ‘Kais’

  • Expert level 1
  • KMG - Civiel Instructor
  • KMG kids/teens instructeur
  • VIP Protection Instructor (Armed & unarmed)
  • VIP close protection
  • Law Enforcement Instructor
  • ACT Short Weapon Instructor Level 1

Locaties in Utrecht

Wij hebben 3 locaties in Utrecht voor onze Krav Maga lessen. Utrecht Oost, Utrecht West en Vleuten / de Meern. Met verschillende lestijden kunt u bijna de hele week bij ons terecht! Voor kids, teens en volwassenen!